Izbira izdelka

Na spletni strani http://www.planet-majic.com izberite izdelek. Kliknite na sliko izdelka določite še vse ostale kategorije, ki so potrebne npr. velikost, barva, količina, motiv ter kliknite gumb “dodaj v košarico”. Prosimo in vas hkrati tudi opozarjamo, da bodite še posebej pozorni pri velikosti majic in ostalih oblačil. Sistem vas obvesti, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico. Če želite nadaljevati nakupovanje, kliknite povezavo “Nadaljuj z nakupi” in se vrnite se nazaj v spletno trgovino.

Če želite zaključiti nakup, vas sistem avtomatično popelje v košarico kjer nadaljujete nakup.

Odstranitev izdelka iz košarice

Na spletni strani http://www.planet-majic.com se na vrhu strani nahaja nakupovalna košarica, v kateri so izdelki, ki jih je uporabnik med brskanjem po spletni trgovini dodal vanjo. Če želi uporabnik odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, mora klikniti na gumb “odstrani” pri izdelku, ki ga želi odstraniti. Uporabnik lahko izdelek odstrani tudi v postopku dokončanja naročila, s klikom na gumb “odstrani” pri posameznem izdelku.

Dokončanje naročila/nakupa

Za dokončanje naročila izpolnite potrebna polja, ki jih od vas zahteva sistem.

Pregled naročila

Prikazani so izdelki, ki ste jih je med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Cena izdelka, strošek poštnine in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, preden zaključite naročilo.

Zaključek  in dokončna potrditev naročila

Uporabnik lahko pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral in vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb “Zaključi naročilo”. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se vam na spletni strani izpiše tekst: “Vaše naročilo je bilo zaklučeno”. Pozdravljeni. Vaše nedavno naročilo je bilo zaključeno. Podrobnosti naročila so za vašo referenco prikazana spodaj. Na e-poštni naslov vam bomo poslali potrditveno sporočilo z vsemi podrobnostmi nakupa.

 

Status vašega naročila lahko preverite tako, da se prijavite v vaš račun. Za kakršnakoli vprašanja o vašem naročilu nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@planet-majic.com ali pa nas pokličete na telefon 031/616-997 . Podatki o vašem naročilu se nahajajo spodaj. Zahvaljujemo se vam za nakup v naši spletni trgovini ter vas toplo vabimo k ponovnem obisku spletne trgovine.

Plačilo in cene

Vse cene navedene na spletni strani so končne in ne vsebujejo ddv-ja. Na strani, kjer je naročilnica, sta specificirana cena izdelka ter izbira dostave/poštnine. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in ostali pogoji fiksini in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku preko uporabniškega računa, kar pa ne velja za naročila oddana po telefonu. V tem primeru ponudnik hrani podatke o naročniku samo v bazi podatkov o strankah podjetja v sklopu programa, ki ga podjetje uporablja za svoje računovodske potrebe.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV)

Naročila po telefonu

Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na 031/616-997. Na voljo smo vam od ponedeljka do petka od 7.00 do 17.00 in ob sobotah od 8.00 do 13.00.

Če res ne gre drugače

V kolikor bi želeli naše storitve izven delovnega časa, v nedeljo ali med prazniki, nas pokličite na 031/616-997, da se dogovorimo, a v tem primeru ne jamčimo, da bo bomo vedno dosegljivi.