Splošni pogoji

Pogoji za uporabo spletne strani/trgovine  Planet-majic.com

Nahajate se na spletni strani Planet-majic.com Vaš dostop do te spletne strani in njene uporabe urejajo splošna pravila in zakoni. Prosimo, da splošne pogoje pazljivo preberete. Z vstopom na spletno stran planet-majic.com potrjujete, da ste s temi splošnimi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate in da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo.

Ti pogoji uporabe veljajo za celotno spletno stran planet-majic.com razen za storitve ki imajo svoja pravila uporabe (na primer forumi). V teh primerih veljajo specifična pravila ki so objavljena posebej.

Ob registraciji neposredno preko planet-majic.com ali preko katerekoli druge storitve (Facebook, Google+) se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami v pogojih uporabe spletnih vsebin/storitev strani planet-majic.com. Vsakič, ko se prijavite na stran planet-majic.com, potrjujete, da se strinjate z vsemi določbami in sprejemate vse navedene pogoje uporabe. Če se z določbami ne strinjate vam uporaba storitev ni dovoljena in se ne smete registrirati.

Podjetje Planet majic, Roman Mažgon s.p. bo osebne podatke registriranih uporabnikov uporabljalo za obdelavo v svojih zbirkah ter jih uporabljalo za naslednje namene:

-za zbiranje naročil                         

-za statistično obdelavo                  

-za segmentacijo kupcev

-za obdelave preteklega nakupnega vedenja

-za obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih in storitvah

-za pošiljanje ponudb

– za namene oglaševanja  in za potrebe ostalih dogodkov v organizacij ali soorganizaciji  podjetja Planet majic, Roman Mažgon s.p in partnerskih podjetij  Planet majic, Roman Mažgon s.p

-pošiljanje elektronkih novic (e-novice)

-za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje

Osebne podatke lahko Planet majic, Roman Mažgon s.p hrani in obdeluje neomejeno oziroma do pisnega preklica privolitve registriranega uporabnika. Registriranemu uporabniku pripadajo vse pravice skladno z zakoni navedenimi v odstavku Zasebnost.

Spreminjanje pogojev uporabe:
Podjetje Planet majic, Roman Mažgon s.p si pridržuje pravico do spreminjanja in/ali posodabljanja pogojev, določil in opomb pod katerimi se omogoča uporabo strani/spletne trgovine planet-majic.com. To so lahko spremembe v servisih, storitvah, zakonih, ki vplivajo na storitve, ali pa iz katerih koli drugih razlogov. Ob vsaki posodobitvi pogojev uporabe, bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.

Omejitev osebne in nekomercialne uporabe:
Spletno stran planet-majic.com smete uporabljati le za osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del strani planet-majic.com razen v primeru izrecne navedbe v drugih pogojih uporabe.

Žaljive vsebine

Če naročen motiv ni v skladu z veljavnimi predpisi in zakoni in lahko komur koli škoduje ali ga žali, si pridržujemo pravico, da izdelka ne naredimo.